Pagina-navigatiestructuur
Spring naar het einde van metadata
Ga nar het begin van metadata

De betaalmethode van voorkeur van Cyberfusion is automatische incasso.


Automatische incasso inschakelen

Het inschakelen van automatische incasso doe je via My Cyberfusion. Wanneer automatische incasso ingesteld is zullen we alle toekomstige facturen in het respectievelijke account middels automatische incasso innen.

Incasso schema

We incasseren 4 keer per maand, respectievelijk op de 1e , 7e, 14e en 28e dag van de maand. In sommige gevallen wijkt dit af, bijvoorbeeld (soms) wanneer:

  • Eén van deze dagen valt op een feestdag;
  • Eén van deze dagen in het weekend valt

De automatische incasso wordt dan uitgesteld omdat het via de bank niet mogelijk is de betalingen te verwerken. We schuiven dit dan doorgaans één (1) of twee (2) dagen op.

Uiterlijk 14 dagen voor de incassodatum stellen we je per mail op de hoogte van de automatische incasso. Standaard worden er 2 dagen verwerkingstijd gehanteerd.

Automatische incasso mislukt

Er zijn veel uitlopende redenen waarom een automatische incasso mislukt, bijvoorbeeld door ontoereikend saldo op de rekening waarvan geïncasseerd wordt. Je krijgt dan een e-mail dat de automatische incasso mislukt is. We proberen het nogmaals en je kunt hierbij de uiterlijke betaaldatum buiten beschouwing laten.

Mocht de tweede poging tevens falen, dan verzoeken we je vriendelijk de factuur via een andere betaalmethode te voldoen.

Automatische incasso uitgesteld

In sommige gevallen wordt een automatische incasso uitgesteld. Hier ontvang je vervolgens een e-mail over. We zullen trachten de automatische incasso op een later tijdstip te verrichten. Eventueel staat deze datum tevens vermeld in de e-mail.

  • Geen labels