Pagina-navigatiestructuur
Spring naar het einde van metadata
Ga nar het begin van metadata

De bandbreedte die Cyberfusion levert is van hoge kwaliteit. Wij hebben bewust gekozen om te investeren in hogere kwaliteit bandbreedte in plaats van het aanbieden van tientallen TB's zoals sommige conculega's dat doen, terwijl het toch niet gebruikt wordt.

Cyberfusion biedt dataverkeer aan op basis van FUP (Fair Use Policy). Dat houdt in: wij doen niet moeilijk over het gebruikte dataverkeer, maar we gaan uiteraard van zakelijk gebruik uit.


Dataverkeer in TBMaanden opeenvolgendKosten per TB per maand in EURWordt berekend over...
0.0 - 1.0-0
1.1 - 2.0235,00Tweede maand
2.1 - 5.0132,50Alle maanden (ook eerste maand)


Vuistregels

De vuistregel van de FUP is: je mag per maand 1 TB dataverkeer verstoken zonder dat wij daar melding van maken.

  • Vanaf 1.1 TB dataverkeer verbruik gedurende twee of meer opeenvolgende maanden worden kosten gerekend voor het verbruik in de tweede maand;
  • Vanaf 2.1 TB dataverkeer verbruik gedurende één maand of meerdere maanden worden kosten gerekend over alle maanden

Communicatie

Als je per maand niet meer dan 1 TB dataverkeer verstookt dan worden geen kosten gerekend. Uiteraard communiceren we het als abnormaal veel dataverkeer wordt gebruikt.

Meten

Voor klanten met eigen servers meten wij dataverkeer met LibreNMS, Sensu metrics, onze routers en onze netwerkleverancier meet op basis van IP-adres. Deze waarden leggen we naast elkaar om te kijken hoe ver deze waarden uit elkaar liggen. Op die manier voorkomen we een onjuiste berekening.

Met Corona meten wij dataverkeer met DirectAdmin. Deze waarden leggen we naast elkaar om te kijken hoe ver deze waarden uit elkaar liggen. Op die manier voorkomen we een onjuiste berekening.

Dataverkeer

Dataverkeer is zowel inbound als outbound verkeer.

Stel: er is 1 TB inbound dataverkeer en 5 TB outbound dataverkeer, dan is het verbruikte dataverkeer 6 TB.

  • Geen labels