Pagina-navigatiestructuur
Spring naar het einde van metadata
Ga nar het begin van metadataZijn de prijzen op www.cyberfusion.nl exclusief of inclusief btw?

De prijzen die op https://www.cyberfusion.nl/ en https://my.cyberfusion.nl (in het besteloverzicht) staan, worden in principe getoond zonder btw. Bij de bestelling wordt de btw automatisch toegevoegd. Het btw-percentage wordt toegepast afgaande op het land waarin de debiteur gevestigd is.

Wanneer worden abonnementen gefactureerd?

Abonnementen worden vooraf, 14 dagen voor de start van de nieuwe periode, gefactureerd.

Ontvang ik een betaalbevestiging?

Wij sturen een e-mail wanneer de betaling van een factuur is ontvangen op één van de volgende manieren.


  • bij een overboeking
  • bij een online betaalde bestelling
  • bij een online betaalde factuur


Wanneer ontvang ik een factuur?OmschrijvingVerzamelfactuur wordt gestuurd op...
Nieuwe abonnementenAfhankelijk van grootte van bestelling. Bij grotere bestellingen uiterlijk 24 uur na doorzetten van de bestelling. Bij kleinere bestellingen in de maandelijkse verzamelfactuur.
Lopende abonnementen
1e dag van de maand


Cyberfusion stuurt één (1) verzamelfactuur per maand. Iedere 1e van de maand zullen abonnementen voor de komende maand gefactureerd worden.

Indien de betaalmethode voor een factuur voor een nieuw abonnement afwijkt van automatische incasso, dan moest de factuur in het verleden eerst in zijn geheel voldaan worden alvorens de bestelling wordt doorgezet. Nu is dat niet per se het geval voor kleinere bestellingen.

Sturen jullie een UBL XML mee van facturen?

Ja. Wanneer een factuur per e-mail wordt verstuurd dan sturen wij een PDF en UBL (Universal Business Language) 2.1 als aparte bestanden mee als bijlagen.

Ik heb dubbel betaald. Hoe meld ik dit?

Als een betaling dubbel is verricht, dan zal Cyberfusion hier bij het verwerken van de overboekingen zelf melding van maken door een e-mail of sms-bericht te sturen naar de debiteur, of de debiteur hier telefonisch van op de hoogte te stellen. Het teveel betaalde bedrag wordt vervolgens teruggeboekt.

Als een bedrag dubbel is geïncasseerd, neem dan contact op met Cyberfusion.

Waarom ontvang ik een herinnering of aanmaning als mijn factuur betaald is?

De meest voorkomende reden dat een herinnering of aanmaning wordt gestuurd terwijl een factuur al voldaan is, is omdat de betaling de betaling wel verstuurd is, maar nog niet bijgestort op onze rekening. Zie voor meer informatie: Alles over Procedure wanneer betaler in gebreke blijft - Verwerkingstijd van de betaling - Uitstel.

Als je van ons wel een betaalbevestiging hebt ontvangen, of door een andere oorzaak is de betaling volgens onze administratie nog niet voldaan, neem dan contact met ons op.

Op welke rekening wordt een creditfactuur bijgeboekt?

Indien een creditfactuur moet worden bijgeboekt door Cyberfusion bij een debiteur, dan worden dezelfde bankrekeninggegevens gebruikt als bankrekening voor de creditfactuur, tenzij expliciet anders aangegeven. De debiteur moet het zelf aangeven als de creditfactuur moet worden bijgeboekt op een ander bankrekeningnummer onder vermelding van de juiste IBAN. Vanzelfsprekend kunnen wij de betaling niet meerdere keren naar twee of meerdere verschillende bankrekeningen overboeken wanneer de gegevens incorrect zijn.

Als er geen bankrekeninggegevens in onze administratie staan, dan zullen wij verzoeken deze aan te vullen of door te geven.

Kan ik nieuwe bestellingen plaatsen als ik in een incassotraject van Cyberfusion zit?

Nee. Bestellingen die worden geplaatst terwijl een debiteur in een door Cyberfusion gestart incassotraject zit worden afgewezen. Het plaatsen van bestellingen is dan weer mogelijk totdat het incassotraject is afgerond én de betreffende betaling voldaan is.

Daarnaast houdt Cyberfusion een oogje in het zeil op nieuwe bestellingen van debiteuren die eerder minder gepast betalingsgedrag hebben getoond. Mocht een bestelling niet legitiem overkomen dan zullen wij de bestelling eventueel pas doorzetten als er contact is geweest met de betreffende debiteur.

Wat is de regeling als mijn bedrijf failliet is?

Als je bedrijf failliet is dan wordt het faillissement uitgesproken door een rechtbank. De rechtbank benoemd na het uitspreken van het faillissement een curator. Zodra deze curator is aangesteld, dan moet de curator dit faillissement kenbaar maken aan Cyberfusion zodat wij in gesprek kunnen gaan met de curator. De eerdere zeggensbevoegde mag geen acties meer ondernemen met betrekking tot het, inmiddels failliete, bedrijf.

Wat is de opzegtermijn?

Er is standaard geen opzegtermijn (1 dag op papier), tenzij anders vermeld of afgesproken.


Let op

Openstaande facturen dienen altijd voldaan te worden. Deze vervallen niet na een opzegging.

  • Geen labels